vtipy o všem.

n.i.c.c.
30/12/2019 - 20:29
0 Like 0 Dislike
Otravné ženské otázky:
Ona: "Miláčku miluješ mě?"
On: "Jasně, nebo si myslíš, že tu dělám kliky?!"
n.i.c.c.
30/12/2019 - 20:29
0 Like 0 Dislike
Víte která žena vždy ví, kde má svého muže?
- Vdova...
n.i.c.c.
30/12/2019 - 20:28
0 Like 0 Dislike
Proč mají ženy kratší chodidla než muži?
..
Je to důsledek evoluce.
Zkrátka aby mohly stát blíž u dřezu.
n.i.c.c.
30/12/2019 - 20:28
0 Like 0 Dislike
Žena se probudí na Den svatého Valentýna a oznamuje nadšeně svému choti, "Právě se mi zdálo, že jsi mi na Valentýna věnoval perlový náhrdelník. Co myslíš, že to znamená?" S jistotou v hlase muž prohlásí:"To se dozvíš dnes večer." Večer muž přijde domů s malým balíčkem a slavnostně jej předá ženě.Žena jej dychtivě otevře a najde knihu s názvem: Význam a vykládání snů.
n.i.c.c.
30/12/2019 - 19:50
0 Like 0 Dislike
V nemocnici, kde leží smrtelně nemocný, se shromáždí příbuzní v čekárně.
Konečně se objeví doktor, vypadá unaveně a zasmušile."Obávám se, že mám pro vás špatnou zprávu. Jediná naděje pro vašeho milovaného je transplantace mozku. Je to experimentální riskantní operace a nový mozek budete muset zaplatit." Všichni tiše sedí a vstřebávají tu zprávu. Po nějaké době se jeden zeptá: "No a kolik takový mozek stojí?"
"5000 dolarů mozek mužský a 200 dolarů mozek ženský."
Nastává trapná situace. Muži v místnosti zadržují smích a snaží se vyhnout
ženským pohledům. Nesmát se, je stojí velkou námahu. Jeden muž nedokáže ovládnout zvědavost a položí otázku, na kterou by rád znal odpověď každý z nich: "Proč stojí mužský mozek tolikrát víc?" Doktor se shovívavě usměje, té dětsky nevinné otázce a povídá: "To je běžná cenová politika. Cena ženských mozků je nižší, protože na rozdíl od mužských, byly používány."
n.i.c.c.
30/12/2019 - 19:49
0 Like 0 Dislike
Láska na první pohled?
Zní to sice romanticky, ale to se pouze setkají dva nadržení a nepříliš
vybíraví lidé.
n.i.c.c.
30/12/2019 - 19:48
0 Like 0 Dislike
Jeden manželský pár zažil strašnou nehodu a ženina tvář byla ošklivě popálena. Podle doktora nebylo možné na tvář transplantovat kůži z jiné části jejího těla, jelikož byla příliš štíhlá. Manžel samozřejmě nabídnul k použití svou kůži, ale jediné vhodné místo byla kůže z jeho hýždí, a proto taky požádal doktora o zachování diskrétnosti v tomto choulostivém případě. Po úspěšném zákroku byli všichni ohromeni ženiným novým půvabem. Vypadala totiž mnohem přitažlivěji než kdy předtím.

Jednou když byla s manželem o samotě, chtěla mu poděkovat za to, co pro ni udělal. „Miláčku, chci ti za všechno velice poděkovat. Nevím jak se ti odvděčím." „Ale s tím si nelam hlavu, zlato," odpověděl manžel. „Největšího poděkování se mi dostane pokaždé, když k nám přijede tvá matka a políbí tě
na "tvář!" "
n.i.c.c.
30/12/2019 - 19:47
0 Like 1 Dislike
Jaké I nebo Y napíšete ve větě:
Ženy si hral_ a muži šl_ domů?...
.
.
.

Ženy si hrály s tvrdým :-) a muži šli domů s měkým :-).
n.i.c.c.
30/12/2019 - 19:46
0 Like 0 Dislike
Matka slepice: "Nebudeš-li hodné, sní tě tchoř."
Kuře: "A budu-li hodné, maminko?"
Slepice: "Tak tě sní lidi."
n.i.c.c.
30/12/2019 - 19:46
0 Like 0 Dislike
Přijde strýc z dědiny do obchodu a říká:
"Já bych chtěl papír!"
Prodavačka: "Jaký papír?"
S:"Takový ten... na zadek, no."
P:"Aha! Toaletní papír!"
S:"No, toaletní... A ještě mýdlo."
P:"Toaletní mýdlo?"
S:"Ne, na ruce!"
Tato stránka využívá cookies a jiné technologie sledování na rozlišení jednotlivých zařízení, na individuální nastavení služeb, analytické a statistické účely a pro přizpůsobení zobrazení obsahu a reklam. Některé informace mohou být poskytnuty i našim partnerům v oblasti sociálních médií, inzerce a analýzy. Pokud budeš pokračovat v používání stránky, předpokládáme, že ti vyhovuje aktuální nastavení. Nastavení si můžeš kdykoliv změnit ve svém prohlížeči, čímž však výrazně omezíš funkčnost našich stránek.